Compania Forte Asigurari Reasigurari SA a castigat licitatia organizata de Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA Medias pentru achizitia de servicii de asigurare facultativa auto CASCO pentru mijloacele de transport si utilajele din parcul societatii.

Valoarea totala finala a contractului este de 700.426 lei, de aproape trei ori mai putin decat estimarea initiala, care era de 2 milioane lei, conform unui anunt publicat de companie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Data atribuirii contractului este 19 decembrie 2014, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, potrivit 1asig.ro.

Romgaz a primit doua oferte de asigurare, din care a iesit castigatoare Forte Asigurari. Anterior, Romgaz a organizat o licitatie si pentru asigurarea RCA a parcului auto, fiind castigata de Omniasig Vienna Insurance Group. Valoarea totala finala a contractului este de 492.282 lei si include aproape 800 de mijloace de transport si utilaje, conform anuntului de participare.

Romgaz Medias a inregistrat, in primele noua luni din 2014, o cifra de afaceri de 3,29 miliarde lei (738,8 milioane euro), in urcare cu 27%, iar profitul net a avansat cu 40%, la 1,1 miliarde lei (250,2 milioane euro). Majorarea veniturilor din vanzarea gazelor exploatate in Romania a rezultat atat din cresterea cantitatii vandute, dar mai ales din majorarea pretului.

Actionarul principal al Romgaz este statul roman, prin Ministerul Economiei, cu o participatie de 70%. Forte Asigurari a raportat in primele noua luni din 2014 prime brute subscrise in valoare de 10,76 milioane lei (2,42 milioane euro), in scadere cu 56% comparativ cu perioada similara a anului precedent, potrivit datelor publicate in Revista INSURANCE Profile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri