CEC Bank va putea aloca in acest an credite in valoare de peste 735 mil. lei prin programul Prima Casa, dupa suplimentarea plafonului de garantare.

Creditul se acorda in lei, pe o durata de pana la 30 de ani, cu o perioada de gratie de maximum 180 de zile. Aportul propriu este de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei. Dobanda efectiva (DAE) va fi de 3,67% pe an pentru un credit de 200.000 lei contractat pentru 360 de luni, arata CEC intr-un comunicat. Anul trecut, CEC Bank a acordat peste 3.800 de imprumuturi "Prima noastra casa".

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderilor Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a demarat in februarie 2015 a saptea etapa a programului Prima Casa, plafonul total de garantare din 2015 urcand la 2,639 mil. lei. In programul Prima Casa sunt 17 banci partenere: BCR, BRD, Raiffeisen, Alpha Bank, Millennium Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Bancpost, Piraeus Bank, Banca Romaneasca, ING Bank, Intesa Sanpaolo, Unicredit Tiriac Bank, Credit Agricole, OTP, Bank Leumi, Marfin Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri