Sergiu Manea (42 ani), vicepresedinte executiv la BCR, castiga 37.000 de euro pe luna la conducerea celei mai mari banci din Romania, suma cu care isi poate cumpara lunar un apartament. Per total, el a avut anul trecut venituri salariale de peste 442.000 de euro.

Salariu BCR

Sergiu Manea a facut parte din Consiliul de Administratie al companiei Romgaz intre iulie si decembrie 2014, cand a renuntat la functie. Ca urmare, suma incasata in 2014 de Sergiu Manea apare in declaratia de avere completata la 18 februarie 2015. Potrivit documentului publicat pe site-ul Romgaz, vicepresedintele executiv al BCR a incasat un venit net de peste 1,97 milioane de lei in 2014 (peste 442.000 euro), ceea ce inseamna un venit lunar, care include salarii si bonusuri, de aproximativ 37.000 euro.

Sergiu Manea a cumparat anul trecut un apartament de 186 mp la Viena si un BMW X5.

Sursa foto: Captura Romgaz.ro

Sergiu Manea (Curriculum Vitae) este, din 2012, vicepresedinte executiv trezorerie piete de capital & Group Large Corporates si face parte din Comitetul Executiv la BCR. El a lucrat timp de 7 ani in Viena pentru Bank Austria Creditanstalt siUniCredit. Intre 2010 si 2012, Sergiu Manea a fost partener la Ithuba Capital, firma austriaca de asset management si consultanta financiara.

Cat au castigat ministrul Razvan Nicolaescu la Petrom si Misu Negritoiu la ING Bank

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a incasat in 2013, ca director Petrom, venituri totale de 429.419 de lei (97.000 de euro), arata datele din declaratia sa de avere. Potrivit declaratiei de avere, el a primit anul trecut direct de la Petrom 253.197 de lei si 176.222 de lei prin intermediul Manpower. Astfel, veniturile sale lunare, care includ salariul si bonusurile aferente, se ridicau la Petrom la aproximativ 8.000 de euro. Mai multe detalii aici.

Totodata, si Misu Negritoiu a fost obligat sa-si declare veniturile pe 2013. Misu Negritoiu, 64 de ani, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF),a incasat 2,27 milioane de lei (553.000 de euro) ca presedinte al bancii ING Bank.

Informatia despre despre declaratia de avere a lui Sergiu Manea a fost publicata initial de publicatia Ziarul Financiar.

Sursa foto: BCR.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri