VB Leasing Romania isi schimba schimba denumirea si devine Idea Leasing in urma preluarii pachetului integral de actiuni ale companiei de catre grupul polonez Getin Holding.

In 2014 grupul financiar de origine poloneza Getin Holding a achizitionat pachetul de actiuni VB Leasing Romania IFN. "Schimbarea denumirii companiei si a brandului sub care compania Idea Leasing IFN va opera pe piata de leasing din Romania constituie un pas firesc in procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local", potrivit unui comunicat al companiei.

Brandul Idea Leasing functioneaza deja pe piata de leasing europeana. "In activitatea de leasing capitalul uman este esential, iar echipa Idea Leasing este aceeasi care a construit o companie solida in cei 15 ani de existenta pe piata din Romania", spune Liviu Serban (foto), managing director Idea Leasing.

Cu un volum de business de 82,2 milioane de euro in 2014, in crestere cu 4.2% fata de 2013, compania Idea Leasing (fosta VB Leasing) este specializata in leasing financiar pentru bunuri mobile. Ariile de expertiza includ servicii de finantare pentru autoturisme, vehicule comerciale si echipamente folosite in agricultura, in constructii si in numeroase alte industrii. Idea Leasing opereaza la nivel national, cu sedii in Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri