BRD anunta ca aproape 500 de clienti ai sau au efectuat tranzactii pe 7 februarie cu valori intre 6 si 6,99 lei, astfel ca au castigat la extragerea de luni a loteriei fiscale, daca au pastrat bonurile primite, banca urmand sa-i anunte pe toti incepand de saptamana viitoare pe aplicatia mobila si internet banking.

"Pentru a-si revendica premiul, ei trebuie sa depuna pana pe 13 mai bonul fiscal, in original, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa", se arata intr-un comunicat al bancii. BRD isi va instiinta posesorii de carduri la fiecare extragere a loteriei in cazul in care au avut cel putin o tranzactie cu bon castigator, arata Mediafax.

Banca are peste doua milioane de carduri emise, solutiile de internet banking si de aplicatii mobile fiind utilizate de peste 610.000 clienti. Pana miercuri la ora 10.00, depusesera cereri pentru revendicarea premiilor 4.245 de persoane cele mai multe fiind din Iasi, Brasov si Galati, cu o valoare medie a castigului de 236 de lei, la un plafon total al premiilor de un milion de lei.

La prima extragere organizata pentru loteria bonurilor fiscale valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 6 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Pentru extragere au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand taxa pe valoarea adaugata. Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA. Fondul total de premii este de 1 milion de lei, care se va imparti in mod egal la numarul total de bonuri castigatoare si validate de ANAF.

Un bon este castigator daca a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care functioneaza potrivit legislatiei, sunt lizibile informatiile, are valoarea totala exprimata in lei, egala cu valoarea extrasa, a fost emis in ziua extrasa si nu are mentionat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului. Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de sarbatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri