Evenimentul isi propune sa promoveze oportunitatile de investitii pe care tara noastra le ofera atat investitorilor locali, cat si celor straini. Conferinta, organizata de Baker Tilly (Romania), in parteneriat cu Baker Tilly Roelfs (Germania), va avea loc in 21 aprilie a.c., incepand cu ora 10,00, la hotelul Hilton din Bucuresti.

Cele doua sunt firme partenere independente ale retelei Baker Tilly International, unul dintre principalii furnizori de servicii de audit, contabilitate si consultanta in afaceri la nivel mondial.

Conferinta va strange, laolalta, persoane interesate in mod special sa investeasca: companii autohtone interesate de Germania, companii germane cu interes in Romania, oameni de afaceri de top din cadrul organizatiilor care activeaza, in cele doua tari, in diverse industrii, precum si reprezentanti oficiali ai celor doua state.

Din partea Guvernului Romaniei este invitat, in calitate de speaker, Alexandru Nastase, secretar de stat al Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, care va prezenta activitatea departamentului si avantajele competitive ale Romaniei.

Sebastian Metz, director general al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, va face o prezentare a climatului macroeconomic autohton.

Agenda va include si doua subiecte de interes actual, sustinute de consultantii Baker Tilly si anume: “Orizont 2014-2015: Oportunitati de finantare prin Fonduri Europene” – Gabriela Soare, director al Departamentului Fonduri Europene & Subventii de stat si “Schimbarile Codului fiscal si impactul acestora asupra comunitatii de afaceri” – Alina Lahman, consultant fiscal.

Concentrandu-ne in aceasta directie, evenimentul isi doreste sa provoace dezbateri si reflectii asupra problemelor actuale ale planului macroeconomic si oportunitatile de investitie.

In cadrul evenimentului la intrebarile importante ale investitorilor se vor oferi variante disponibile si strategii. Schimbul de idei si dialogul dezvoltate in cadrul conferintei, referitoare la practicile concrete pentru cresterea interactiunii afacerilor, vor pune bazele viitoarelor planuri.

Baker Tilly (Romania) face parte din grupul Baker Tilly Klitou, firme de top furnizoare de servicii de audit, contabilitate si consultanta in afaceri, parte a retelei Baker Tilly International. Grupul isi desfasoara activitatea prin intermediul birourilor de la Bucuresti (Romania), Nicosia, Limassol si Larnaca (Cipru), Sofia (Bulgaria), Chisinau (Moldova) si Atena (Grecia). Cu 20 de parteneri si mai mult de 360 de angajati, compania ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru aproximativ sase mii de companii nationale si internationale. Baker Tilly International este a opta cea mai mare retea globala datorita veniturilor inregistrate si este reprezentata de 154 de firme, cu 693 de birouri, din 133 de tari, ingloband un venit total de 3,6 miliarde de dolari. La nivel mondial, reteaua are 27.000 de angajati.

Contact: Elena Paraschiv-Pop
Business Development and Marketing Manager Baker Tilly
Tel: 0756 08 55 26; email: elena.paraschiv@bakertillyklitou.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri