Numarul sesizarilor penale inaintate de ANAF a crescut cu aproape 40% in primul trimestru al anului, in timp ce masurile asiguratorii au inregistrat o majorare de 119%.

Un numar de 885 de sesizari penale au fost intocmite de inspectorii ANAF in primul trimestru, in urma verificarii a 880 de firme, prejudiciile fiind evaluate la 2,6 miliarde lei, a anuntat joi intr-un comunicat Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Agentii economici controlati desfasurau activitati comerciale in domeniul comertului en-detail, al constructiilor si al desfacerii de produse agro-alimentare.

Valoarea prejudiciilor estimate este de circa 2,6 miliarde de lei, iar cea a masurilor asiguratorii instituite la operatorii economici pentru care s-au intocmit sesizari penale este de circa 877 milioane lei. Comparativ cu perioada similara din anul trecut, in primul trimestru din 2015 s-a inregistrat o crestere cu 38,07% a numarului de sesizari penale inaintate de Directia Inspectie Fiscala (de la 641 la 885) si o crestere de 119% in ce priveste masurile asiguratorii (de la 399,3 milioane lei la 877,1 milioane lei)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri