Banca Comerciala Romana (BCR) va furniza OMV Petrom (SNP), din acest an, produse si servicii personalizate pentru administrarea fluxurilor de numerar (cash management) si finantare a comertului, scrie Mediafax.

"Serviciile de cash management includ colectare de numerar, structuri de concentrare si optimizare a lichiditatilor de tip cash pooling, plati si incasari", a anuntat banca, intr-un comunicat.

Oferta BCR acopera operatiuni OMV Petrom in Romania si Republica Moldova. "Acest acord creeaza bazele unui parteneriat strategic pe termen lung intre BCR si Grupul OMV Petrom. Aceasta operatiune reprezinta un reper in zona tranzactiilor corporate (...)", a declarat Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Corporate & Markets, BCR.

BCR, cea mai mare banca din Romania, este detinuta de grupul austriac Erste. Si Petrom, a doua cea mai mare companie din Romania, dupa Automobile Dacia, este controlata de un grup austriac, OMV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri