Cu o datorie de 1,54 mld. euro scadenta marti, Grecia a inceput saptamana pe marginea prapastiei. Cititi in continuare filmul celor mai importante evenimente determinate de criza elena atat in Romania, dar si peste granita.

Intelege in 60 de secunde ce se va intampla daca Grecia paraseste zona euro

Care ar fi efectele imediate, dar si pe termen lung, in situatia in care Grecia chiar ar iesi din uniunea monetara europeana?

Cursul, la un pas de 4,5 lei/euro. Petrolul pierde 1 dolar

Leul s-a depreciat in raport cu euro la 4,4931 unitati, de la 4,4577 lei pentru un euro vineri. Preturile petrolului au scazut luni cu peste 1 dolar.

Leul, in topul scaderilor din Europa din cauza Greciei

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei au inregistrat luni cele mai mari scaderi intre monedele si obligatiunile statelor din estul Europei

Piraeus: Nu se aplica limitarea operatiunilor bancii pe plan local

Piraeus a anuntatca in Romania nu se aplica niciun fel de limitare a operatiunilor bancii si ca, de asemenea, nu sunt implementate politici de control de capital.

Ce spune ANAT despre vacantele in Grecia

In relatiile comerciale dintre turoperatorii romani si greci nu a intervenit, pana in acest moment, nicio modificare care sa afecteze vacantele romanilor in Grecia

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companiilor europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni

Cum vad patronatele bancare romanesti efectele crizei din Grecia

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania (CPBR) estimeaza ca, indiferent ce masuri vor fi adoptate in Grecia in aceste zile, impactul asupra pietei romanesti va ramane limitat.

BRD: Grexitul ar aduce o depreciere conjuncturala a leului de 5%

Cel mai probabil scenariu privind Grecia este ramanerea tarii in zona euro, dar in eventualitatea unui Grexit efectele asupra cursului leu - euro vor fi conjuncturale si reversibile

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri