Garanti Bank l-a numit pe Bogdan Neacsu (foto) in functia de Director General Adjunct, responsabil de coordonarea activitatilor de Risc Management, Control Permanent, Compliance si Guvernanta Corporativa. Neacsu a ocupat timp de 10 ani mai multe functii in cadrul Volksbank.

Garanti Bank precizeaza ca Bogdan Neacsu a ocupat anterior functia de Chief Risk Officer si membru in directoratul Volksbank, institutie care a fost preluata anul trecut de Banca Transilvania. El isi va exercita noile responsabilitati dupa finalizarea procesului de autorizare al BNR.

Noul Director General Adjunct al Garanti Bank a absolvit Facultatea de Finante Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti in anul 2002. Bogdan Neacsu si-a dezvoltat cariera in principal in zona de risc si control. Si-a inceput cariera la BNR, in 2004, in functia de economist in cadrul Directiei Reglementare si Autorizare. Ulterior, a ocupat diverse functii de management in ariile de risc ale Volksbank si BRD

Garanti Bank Romania face parte din grupul financiar-bancar turcesc Garanti, care mai detine in Romania firmele Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri