Piraeus Bank a lansat impreuna cu Ergo Romania o asigurare de sanatate destinata tratarii cancerului. Aflati cum functioneaza polita de asigurare si care sunt primele cerute de catre asigurator.

"Oferta pentru clientii Piraeus Bank este dezvoltata impreuna cu Ergo tinand cont de nevoile specifice ale acestora, ea nefiind limitata la o anumita perioada de timp. Primele de asigurare tin cont de specificul si caracteristicile produsului dezvoltat pentru clientii Piraeus Bank", au declarat reprezentantii Piraeus Bank, la solicitarea wall-street.ro.

Produsul Ergo Korrekt acopera costurile de tratament in clinici specializate din strainatate pentru cei care se imbolnavesc de cancer sau descopera orice tip de tumori maligne in perioada asigurata, in limita a 500.000 de euro pe an, cu o limita de un milion de euro pe viata.

"Un roman din patru se imbolnaveste de o forma de cancer pana la varsta de 75 de ani, iar an de an se inregistreaza 78.000 de cazuri noi. Produsul de asigurare pe care-l oferim acum exclusiv clientilor nostri, alaturi de Ergo Romania, vine cu beneficii unice in acest moment pe piata, care le da posibilitatea sa-si asigure cel mai de pret bun: propria lor viata", a declarat Madalina Teodorescu, Deputy CEO Piraeus Bank Romania.

Cum functioneaza polita de asigurare pentru tratarea cancerului

Polita de asigurare functioneaza in 3 pasi:

  1. Diagnosticul este confirmat si se stabileste un plan de tratament impreuna cu experti cunoscuti la nivel mondial, specializati in tratarea fiecarui tip de cancer
  2. Pacientului i se prezinta optiunile pentru tratament, intr-unul din centrele afiliate din toata lumea, spre exemplu: Memorial Sloan-Kettering, Johns Hopkins
  3. Specialistii „Best Doctors” identifica cei mai potriviti medici din reteaua globala de specialisti, si se ocupa in primul rand de acoperirea costurilor asociate tratamentului afectiunii, precum si de plata tuturor cheltuielilor de transport si cazare pentru pacient, dar si pentru insotitorul sau
Praguri de asigurare Ergo Korrect (Leu/luna)
0 - 18 ani 40,61 lei
19 - 64 ani 90,97 lei
65 - 85 ani 141,64 lei

"Am decis sa lansam in prima faza exclusiv alaturi de Piraeus Bank Romania programul nostru pilot, care sustine deja sute de mii de clienti la nivel mondial in lupta cu aceasta boala cumplita", a spus Mihai Popescu, CEO Ergo Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri