Oferta de rate reduse a Bancii Comerciale Romane a fost semnata deja de 13.000 de clienti care vor beneficia de reduceri, in medie cu 20%, la ratele creditelor contractate.

Dana Demetrian, Vicepresedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR, declara: „Avem 13.000 de clienti care se bucura deja de rate reduse, iar numarul celor care urmeaza sa semneze oferta BCR este in continua crestere. Exista o serie de clienti care vin ei catre noi, pentru ca vestea ofertei de nerefuzat, de rate lunare mai mici, s-a raspandit rapid. Campania Scade Rata nu este o simpla campanie pentru BCR, este practic ocazia noastra de a confirma angajamentul ca vom fi un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri”.

Reactiile clientilor care beneficiaza deja de rezultatele ofertei nu au intarziat sa apara. „Cu siguranta o economie de aproximativ 100 euro/luna se va simti in bugetul familiei. Ar putea insemna, de ce nu, o mica vacanta”, spune Camelia Vartic, o clienta BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu 83 de euro.

„Rezultatul va fi unul bun, pentru ca eu si banca vom castiga impreuna. Am acceptat imediat oferta, intelegand ca vom scapa de toata birocratia” (Ion Sandu, client BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu suma de 383 de euro)

„Am reusit sa dam prichindelul de 4 ani la o gradinita mai buna. Oferta a venit intr-un moment potrivit si ne-a ajutat sa ne echilibram financiar” (Niculae Vasile, client BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu suma de 200 de euro)


Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an si de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca o dobanda de 5,95%/an pentru dobanda fixa pe 5 ani si 6,45%/an pentru dobanda fixa pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri