MoneyGram a incheiat un parteneriat cu BRD Finance pentru implementarea unui serviciu de cash payout prin care clientii care acceseaza un credit de la BRD Finance isi pot primi banii cash prin MoneyGram, fara a mai avea nevoie sa interactioneze cu vreo banca, a declarat pentru wall-street.ro Radu Pojoga (foto jos), directorul regional MoneyGram pentru Europa de Sud-Est.

Radu Pojoga MoneyGramAstfel, in scurt timp, orice client care se va duce la BRD Finance sa ia un credit de pana la 10.200 lei va fi intrebat, dupa ce i se va aproba dosarul, cum vrea sa isi primeasca banii: in cont sau prin MoneyGram. Daca va alege MoneyGram, va putea sa isi primeasca banii cash, oriunde in tara, in locatiile MoneyGram.

Avantajul serviciului pentru client tine de faptul ca nu mai are nevoie sa isi deschida un cont bancar si/sau un card pentru a putea folosi banii si nici nu va mai face drumuri la banca.

MoneyGram oferea la nivel global serviciul de cash payout (CPS), prin care un business putea sa trimita cash catre consumatori, posesori de carduri, angajati sau comercianti, oriunde in reteaua MoneyGram.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri