Din aceasta saptamana, Romanian International Bank S.A. a majorat dobanda variabila si fixa la depozitele in lei, cu plata la termen sau lunara a dobanzii
In urma acestei majorarii, dobanzile variabile la depozitele in lei au ajuns la urmatoarele niveluri:
- 7,50%/1luna, 7,65%/3 luni, 7,80%/6 luni
- 8,10%/9 luni, 8,25%/12 luni, 8,50/18 l

Depozitele cu dobanda fixa prezinta ca principal avantaj pentru client, posibilitatea constituirii si pe termene lungi, cu dobanzi ridicate, asigurand mentinerea acestor dobanzi pe toata perioada de constituire:
- 8%/ 18 luni, 8, 25%/ 24 luni

Pentru depozitele peste 50.000 RON, dobanzile sunt mai mari si pot fi negociate. R.I.B mentioneaza ca nu percepe comisioane, de ridicare numerar, la scadenta depozitului pentru depozitele mai mari de o luna (inclusiv).

Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor, datorita variabilitatii perioadelor pentru care pot fi constituite, ce variaza de la over-night pana la 24 luni si posibilitatii de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa, cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scandenta, sau certificate de depozit cu dobanda fixa.

.Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line acest lucru permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate R.I.B, indiferent de sucursala la care a fost constituit.

Depozitele si Certificatele de depozit R.I.B. sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar in conditiile stabilite de lege.

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal familia Daniel Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Banca activeaza pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale, situate in Bucuresti(8) si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati. Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca in anul 2007 banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri