15.000 de clienti au semnat oferta Bancii Comerciale Romane (BCR) de reducere a ratelor lunare, in medie cu 20%, in cadrul campaniei Scade Rata. Acestia au economisit, in medie, pe perioada creditului ramasa 12.500 euro.

“Numarul clientilor care accepta si semneaza oferta noastra de rate reduse creste intr-un ritm alert, insa suntem pregatiti sa suplimentam eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel incat sa raspundem prompt si rapid tuturor solicitarilor”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an si de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca o dobanda de 5,95%/an pentru dobanda fixa pe 5 ani si 6,45%/an pentru dobanda fixa pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri