Casa de Brokeraj BT Securities si Banca Transilvania au lansat, miercuri, o aplicatie prin care clientii pot efectua tranzactii de vanzare si cumparre on line, se mentioneaza intr-un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.
Aplicatia este denumita BT TRADE, si face parte din programul BT 24 Solutii Financiare prin Internet. Plata contravalorii operatiunilor de vanzare si cumparare, se realizeaza prin serviciul de Internet Bankgin al Bancii, informeaza NewsIn.

In plus, clientii case de brokeraj pot primii in timp real informatii despre propriile investitii, despre piata de capital, dar si a pietei valutare si monetare. "Cu ajutorul BT TRADE poate fi vizualizat contul si portofoliul propriu, existand totodata posibilitatea urmaririi cotatiilor inregistrate la Bursa, pe 5 nivele de pret, a tranzactiilor efectuate de respectiva persoana sau firma, precum simodificarile survenite in urma unei tranzactii asupra portofoliului si soldului clientului, oferindu-i astfel posibilitatea de a efectua tranzactii intra-day", se mentioneaza in comunicatul transmis de casa de brokeraj.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri