Banca Transilvania emite 50.000 de carduri BT pentru clientii Volksbank care au realizat operatiuni in ultimele 6 luni, in contextul in care procesul de preluare a portofoliului de clienti se apropie de final. Cardurile Volksbank nu vor mai putea fi folosite incepand cu 2 ianuarie 2016, anunta BT.

Cardurile Bancii Transilvania pentru clientii Volksbank Romania sunt disponibile in unitatile BT, dar pentru ridicarea acestora este necesar sa se tina cont de unitatea Bancii Transilvania dedicata. Clientii Volksbank beneficiaza de gratuitate pentru emiterea cardului de debit si pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO.

Clientii Volksbank Romania au la dispozitie unitatea BT alocata pentru ridicarea cardurilor BT. Aceasta se poate afla prin trei modalitati:

  • online
  • Call Center BT (24h/24, gratuit: 0800.800.881; btvolksbank@btrl.ro)
  • mesajul primit postal din partea Bancii Transilvania si a Volksbank Romania

"Clientii VBRO se pot adresa oricarei unitati a Bancii Transilvania pentru servicii, produse, operatiuni si consultanta daca doresc sa devina clienti BT inainte de finalul acestei luni, cand are loc fuziunea dintre cele doua banci, si anume in 31 decembrie a.c. Clientii companii beneficiaza, prin intermediul unitatii BT dedicate, inclusiv de consultanta din partea consilierilor Bancii Transilvania, iar din acelasi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking", se arata in comunicatul bancii.

Banca Transilvania are un portofoliu de peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzactii in primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decat perioada similara a anului precedent. Banca anunta ca are o cota de piata in ceea ce priveste volumul tranzactiilor cu cardul de aproximativ 18%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri