Banca Comerciala Romana (BCR) a incheiat un protocol de colaborare cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care simplifica procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit pentru clientii ale caror venituri sunt raportate la ANAF.

“Odata cu incheierea acordului cu ANAF, clientii cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiti sa obtina documentele de venit de la angajator fiind suficienta semnarea, in momentul solicitarii creditului, a unui Acord de consultare a evidentelor ANAF. Estimam ca, facilitarea procesului de creditare va genera o scadere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce inseamna credite rapide si timp castigat pentru clientii nostri”, a declarat Roxana Cristea, Sef departament credite persoane fizice, BCR.

Clientii care isi incaseaza veniturile in conturile BCR pot obtine credite de nevoi personale, carduri de credit sau descoperit de cont in cel mult trei ore de la momentul depunerii cererii. In cazul clientilor care realizeaza venituri care nu se regasesc in evidentele ANAF, banca poate solicita in continuare documente suplimentare de venit.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri