Asirom Vienna Insurance Group a castigat licitatia organizata de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pentru achizitia de servicii de asigurare de viata pentru personalul MAE aflat in misiuni, noteaza 1asig.ro.

Valoarea totala finala a contractului este de 460.530 lei, iar potrivit Caietului de Sarcini, contractul se va incheia pe o perioada de doi ani. Acesta este dedicat personalului MAE aflat in misiuni din tarile Irak, Liban, Pakistan, Afganistan, Iran, Siria si Palestina.

Data atribuirii contractului este 29 decembrie 2015, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut. Politele sunt pentru maxim 90 de persoane aflate in misiune permanenta sau temporara si trebuie sa acopere urmatoarele riscuri, pentru cel putin urmatoarele sume asigurate:

  • 80.000 euro/ persoana asigurata pentru deces;
  • 60.000 euro/ persoana asigurata pentru invaliditate gradul I si II;
  • 40.000 euro/ persoana asigurata pentru invaliditate gradul III;
  • 60.000 euro/ persoana asigurata pentru imbolnaviri pe timpul si din cauza activitatilor din misiune, care au ca rezultat mutilari sau defecte fizice ireversibile ori vatamari corporale/ afectiuni ce pot fi stabilite in mod obiectiv;
  • pana la 14.000 euro/ persoana asigurata pentru cheltuieli de repatriere, daca se face dovada acestor cheltuieli.

Citeste articolul integral pe 1asig.ro.

Sursa foto: roibu / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri