Cornelia Coman pleaca de la conducerea subsidiarei NN din Ungaria si va prelua un alt rol in cadrul grupului olandez, scrie 1asig.ro. Conducerea NN Ungaria va fi preluata, incepand cu 1 martie 2016, de catre Imre Sztano.

Cornelia Coman (foto) a fost numita la carma operatiunilor companiei de asigurari de viata din Ungaria la mijlocul lui 2012, asiguratorul fiind la momentul respectiv parte a ING. Anterior, Cornelia Coman detinuse functia de CEO al subsidiarei din Romania a ING Asigurari de Viata.

La randul sau, Imre Sztano este in prezent director de vanzari al NN Ungaria. El s-a alaturat companiei in 2013, dupa o perioada de 15 ani petrecuta in sectorul bancar in cadrul Erste.

Cornelia Coman s-a alaturat echipei ING Asigurari de Viata la 1 iunie 1998, ca actuar, iar in perioada 2001-2006 a ocupat pozitia de director Actuariat si Management al Investitiilor. In 2006, ea a fost numita director general adjunct, iar in 2008 a preluat conducerea a companiei in calitatea de director general al ING Asigurari de Viata.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri