Cea mai importanta schimbare pe care Romania ar trebui sa o faca pentru a trece printr-o reforma reala este eradicarea coruptiei clasei politice, considera Cristina Oprisor, Head of Collection in cadrul Raiffeisen Bank. In ceea ce priveste industria bancara, aceasta considera ca este nevoie de o prezenta mai vizibila a Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) in procesul legislativ.

Pentru ca Romania sa treaca printr-o reforma reala, este necesara, in primul rand, eradicarea coruptiei clasei politice, considera Cristina Oprisor. Ea adauga ca alte schimbari majore pe care tara noastra ar trebui sa le faca pentru o reformare in adevarul sens al cuvantului sunt reevaluarea echitatii sociale si stabilizarea reformei invatamantului.

De asemenea, industria bancara necesita anumite modificari pentru o mai buna functionar, iar o prezenta mai vizibila a Asociatiei Romane a Bancilor in deciziile legislative care reglementeaza piata financiara este o schimbare majora necesara: „Reducerea numarului de jucatori financiari din piata va genera o concurenta mai intensa, iar achizitia sau retinerea clientilor in mod clar nu va mai avea la baza pretul sau produsul, ci calitatea serviciului, accesibilitatea si comoditatea pentru client”, a declarat aceasta.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri