SSIF Broker, unul dintre cei mai mari brokeri independenti din piata de capital, va oferi, incepand de astazi, servicii de intermediere de asigurari, avand calitatea de asistenti in brokeraj ai Confident Broker de Asigurare.

In calitate de asistenti in brokeraj, SSIF Broker va putea detine si prelucra documentele cu regim special, inainte de a le preda catre brokerul de asigurare. Intermedierea asigurarilor se va putea face doar in agentiile autorizate ale SSIF Broker, de catre agentii de servicii de intermediere financiara, care au obtinut autorizatia ASF pentru a putea derula activitati de brokeraj de asigurari.

“Este un moment important in istoria SSIF Broker SA, un punct de referinta pentru evolutia companiei si pentru planurile viitoare de crestere si dezvoltare. Intrarea SSIF Broker pe piata de asigurari a venit ca un pas firesc, dupa ce, in vara anului trecut am devenit actionari majoritari ai Confident Broker de Asigurari si, implicit, am devenit implicati si interesati de acest segment de business. Sunt increzator ca in aceasta formula vom deveni un jucator important pe piata de asigurari din Cluj si din orasele in care suntem prezenti”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Confident Broker de Asigurari este activ Romania din anul 2010, fiind inregistrat in registrul brokerilor ASF. Din vara anului 2015, SSIF Broker SA a devenit actionar majoritar al companiei. Confident Broker de Asigurari are sediul central in Cluj si alte 5 birouri in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava si Brasov. Compania are peste 300 de clienti corporate si peste 10.000 de clienti persoane fizice.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Romana de Compensatie, Fondul de Compensare al Investitorilor. In anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima si pana in prezent singura societate de investitii financiare listata la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria premium.

SSIF Broker SA Cluj-Napoca are in prezent mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice. Cel mai important actionar persoana juridica este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social. Capitalul social subscris si integral varsat este in prezent de 54.039.987,04 lei.

SSIF Broker SA este o societate infiintata cu capital privat integral romanesc. Din punct de vedere al valorii tranzactiilor efectuate atat in numele clientilor, cat si in nume propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker SA s-a situat in permanenta intre primele societati de intermediere a tranzactiilor cu valori mobiliare din tara.

In ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea in permanenta pe primele locuri. SSIF Broker SA, are in prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava, care raspund necesitatilor clientilor societatii, facilitand relatia de afaceri cu acestia.

Sursa foto: Uber Images / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri