2.600 de clienti ai OTP Bank Romania au primit reduceri de peste 23 de milioane de franci elvetieni, in cadrul programului de conversie a creditelor in franci dupa ce au acceptat ofertele personalizate propuse de banca si au semnat contractele de conversie.

De altfel, 83% dintre clientii cu credite in CHF au contactat deja unitatile bancii, exprimȃndu-si interesul fata de programul de conversie, in timp ce mai mult de 4.300 de clienti au acceptat deja ofertele personalizate. Ȋn plus, intre 140 si 180 de clienti semneaza noi contracte de conversie, in fiecare zi.

„Clientii au ajuns la concluzia ca acest program de conversie a fost dezvoltat cu cele mai bune intentii, si anume reconsolidarea increderii in relatia noastra. Acestia au inteles ca le oferim reduceri semnificative si, mai ales, sigure ale soldurilor creditelor, cu un impact important asupra ratelor lunare. Au fost cazuri de clienti sceptici, care au preferat sa mearga in continuare in instanta, insa au obtinut, la final, sume mult mai mici sau au pierdut procesele, asa ca au revenit asupra deciziilor lor initiale si au solicitat ofertele propuse de noi”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

OTP Bank anunta in luna decembrie a anului trecut lansarea acestui program de conversie a creditelor in franci elvetieni, baza pe solutii personalizate, prin care banca urma sa ofere discounturi semnificative ale soldurilor, urmate de conversia sumei ramasa in euro sau in lei, dupa alegerea clientilor.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri