Piraeus Bank Romania lanseaza o oferta agresiva pentru creditul de nevoi personale, pozitionandu-se cu una dintre cele mai bune dobanzi din piata. Astfel, pentru clientii care isi incaseaza si salariul la Piraeus, dobanda este de 6,5% + ROBOR la 3 luni, in timp ce pentru clientii care nu isi incaseaza salariul in contul bancii marja urca la 7,5%.

Banca precizeaza ca oferta promotionala este valabila in perioada 25 martie -14 iunie, iar creditul de nevoi personale nu are comisioane initiale sau periodice. In plus, clientii ale caror venituri sunt inregistrate in baza de date a ANAF, pot solicita creditul chiar de la prima vizita la banca, intrucat singurul document de care au nevoie este actul de identitate.

"Piraeus Bank Romania vizeaza pentru anul 2016 integrarea de noi concepte si modele de business care sa sustina activitatea de creditare. Avand in vedere trend-ul ascendent al creditarii manifestat in ultimii doi ani, dar si asteptarile clientilor nostri, oferta promotionala lansata reprezinta cel mai avantajos sprijin pentru transformarea planurilor lor in realitate", a declarat Madalina Otilia Teodorescu, director general al Piraeus Bank Romania.

Clientii pot accesa un credit de nevoi personale de pana la 20.000 de euro, iar rambursarea anticipata poate fi realizata oricand pe parcursul perioadei de creditare, fara a trebui sa platiti nicio compensatie pentru realizarea acestei operatiuni.

Ce venituri sunt acceptate la un credit de nevoi personale Piraeus Bank

Potrivit informatiilor de pe site, venituri acceptate sunt formate din: salarii (inclusiv bonusuri, comisioane, sporuri, diurne, ore suplimentare, norma de hrana sau bonuri de masa), pensii pentru limita de varsta sau anticipata, venituri obtinute din activitati independente autorizate legal, dividende, cedarea folosintei bunurilor, contracte de cesiune a drepturilor de autor, contracte de management, administrare, mandat, venituri ale personalului navigant, precum si venituri din rente viagere ale sportivilor.

Pentru a obtine acest credit de nevoi personale venitul minim individual este de 1.200 lei, iar venitul minim cumulat (debitor + sotul/sotia sau partener/partenera) este de 1.800 lei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri