Radu Ghetea, presedintele CEC Bank, a declarat despre creditul pentru locuinte ca va stagna o perioada si, in schimb, vor aparea produse noi de tipul "creditul pentru concediu" sau "pentru studii".

”Probabil ca cel pentru locuinte va stagna pentru o perioada, pana cand bancile sa fie interesate de aceasta nisa", a afirmat Ghetea, in contextul dezbaterilor privind legea dariii in plata, conform Mediafax.

Ghetea a mai afirmat ca efectul retroactiv al legii darii in plata va afecta bancile care au dat credit, "iar acesta este un lucru neplacut". Legea darii in plata se afla, in acest moment, in dezbatere in Parlament, la Comisia Juridica din Camera Deputatilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut sa fie reexaminata.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri