Contul curent Investitia se adeseaza tuturor persoanelor fizice si juridice care au ca obiect principal de activitate tranzactiile imobiliare si care dispun de o suma de bani necesara pentru achizitionarea unui imobil, dar inca nu au gasit locuinta, cladirea sau terenul dorit.
Cautarea unui imobil spre cumparare poate fi uneori un proces de durata si de aceea Libra Bank pune la dispozitia clientilor sai contul Investitia care le ofera acestora avantajul de a beneficia de o dobanda avantajoasa indiferent de perioada in care isi pastreaza banii in acest cont, respectiv 7,5% pe an la RON.

Aceasta este dobanda pe care o primeste orice persoana fizica sau juridica ce alege sa-si depoziteze banii in contul Investia pana la data cumpararii imobilului, cand va investi suma respectiva. In momentul in care a gasit bunul imobiliar dorit, clientul isi poate retrage banii, indiferent de timpul scurs de la deschiderea contului si va beneficia de dobanda aferenta.

Folosind contul Investitia, clientii dispun de maximum de flexibilitate. Este un cont curent din care se pot face oricand plati, se pot depune sau retrage bani, in orice valoare de catre titularul contului sau de persoana imputernicita. Contul Investitia poate fi constituit atat in lei cat si in Euro sau USD si nu este nevoie de o suma minima pentru deschiderea acestuia.

Indiferent de cati bani are in cont, clientul primeste dobanda de 7,5% pe an la lei, aferenta perioadei in care si-a pastrat banii la Libra. In plus, nu se percepe nici un comision la deschiderea contului. Mai mult, clientul beneficiaza de un comision de 0% in cazul in care decide sa-si retraga banii sau sa faca transfer bancar din contul Investitita, in scopul achizitionarii bunului imobil si face dovada acestui scop.

Libra Bank a majorat recent dobanzile la depozitele in lei si valuta, acestea ajungand acum pana la 8,5% pe an pentru depozite in moneda nationala, 5% la cele in dolari si 4,75% pentru depozitele in euro. Consecventa politicii sale de a incuraja economisirea pe termen lung, Libra Bank ofera acum o dobanda de 8,5% pentru contul de acumulare-economisire si pentru depozitul la doi ani, ambele in lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri