Raiffeisen Bank a selectat noua tineri absolventi pentru cea de-a patra editie a programului Raiffeisen Trainee, dedicat absolventilor de invatamant superior care vor face stagii in diferite directii ale bancii, timp de noua luni.
"In urma unui proces de selectie riguros desfasurat de Directia Resurse Umane, noua absolventi vor urma programul Raiffeisen Trainee, dupa care vor incepe o cariera in cadrul unei directii din Raiffeisen Bank", se arata in comunicat.

Cei noua stagiari sunt incadrati pe linii de afaceri de la inceputul programului. Astfel, trei stagiari vor lucra la divizia Retail, trei stagiari la divizia Corporatii, un stagiar la divizia Operatiuni si IT si doi la divizia Risc, potrivit reprezentantilor bancii.

"Este datoria noastra sa investim in tineri care sa preia responsabilitati in domeniul bancar, mai ales in aceasta perioada in care Romania parcurge procesul de integrare in Europa", a spus presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen.

"Suntem convinsi ca tinerii vor reusi, asa cum au demonstrat toti cei din editiile trecute, ca sunt capabili sa faca fata provocarilor in echipa Raiffeisen. Experienta ne arata ca investitia in tineri reprezinta o reteta de succes, iar rezultatele bancii pe care o conduc demonstreaza acest lucru", a adaugat van Groningen.

Stagiarii au oportunitatea sa cunoasca banca din interior si sa invete ce inseamna activitatea bancara.cu ajutorul unor profesionisti in domeniu. "Acest lucru nu ti-l ofera nici un curs din lume si tocmai de aceea aceasta experienta este atat de valoroasa", a declarat unul dintre stagiarii din aceasta editie a programului, Radu Ciocoiu.

Raiffeisen Bank deruleaza de cativa ani doua programe pentru tineri, Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen, "care au fost concepute pentru a deschide tinerilor absolventi drumul in cariera si pentru a strange colaborarea bancii cu institutiile de invatamint superior din Romania", se arata comunicatul bancii.

Raiffeisen Bank detine o retea de 242 unitati, 800 de bancomate (ATM-uri) si peste 6.500 de puncte de vanzare (POS) la comercianti. Banca avea, la 30 iunie, active totale de 11,39 miliarde lei (3,19 miliarde euro), o cota de piata de aproximativ 7,91% si era a treia banca din Romania ca marime, arata datele Bancii Nationale a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri