UniCredit Bank a incheiat un parteneriat strategic cu iStyle Romania, prin care le ofera detinatorilor de carduri emise de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing posibilitatea de a achizitiona telefoanele iPhone 6s sau 6s Plus in 24 de rate fara dobanda.

Pe durata campaniei, care se desfasoara in perioada 5 mai – 31 iulie 2016 clientii care achizitioneaza sau detin un card de credit sau de debit emis de UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing au beneficii speciale atunci cand cumpara telefoane iPhone 6s sau 6s Plus din reteaua de magazine iStyle sau online in cadrul unei platforme de plati de unde se pot achizitiona produse exclusiv cu carduri UniCredit. Reteaua de magazine iStyle consta in sapte magazine, aflate in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta si Timisoara.

Astfel, clientii pot opta sa plateasca pretul in maxim 24 de rate fara dobanda, beneficiind in mod gratuit de asigurarea telefonului impotriva furtului timp de 24 de luni. Asigurarea este oferita prin intermediul Credit Europe Asigurari Reasigurari si acopera situatiile de furt al aparatului, clientul primind un telefon nou, identic sau cu specificatii asemanatoare. Asigurarea este oferita timp de 12 luni si clientilor care achita cu un card de debit emis de UniCredit Bank.

In plus, pe durata acestei campanii, in magazine exista posibilitatea de a plati un pret de achizitie mai mic prin ofertele buy-back, in baza evaluarii facute de consultantii iSTYLE telefonului adus la schimb. Acest serviciu este oferit de catre iStyle, decizia privind evaluarea apartinand in exclusivitate comerciantului.

„Parteneriatul cu iStyle Romania vine sa completeze initiativele demarate inca de anul trecut, de extindere a retelei de distributie pentru cardurile pe care le oferim si de diversificare a beneficiilor pentru clientii nostri. Cardurile de credit au fost lansate de UniCredit Consumer Financing la jumatatea anului trecut, pentru ca, in prezent, sa ajungem la peste 45.000 de mii de carduri de credit emise”, a declarat Claudia Nica, Head of Business Strategies & Development in cadul UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Bank este parte a grupului european UniCredit si are peste 620.000 de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri