Regele Mihai I a contestat obligatiile fiscale catre bugetul de stat la Curtea de Apel Bucuresti, aceste obligatii au fost stabilite de ANAF printr-o decizie din 4 mai, instanta urmand sa stabileasca termenul de judecata.

Regele Mihai a dat in judecata ANAF- Directia Generala de Solutionare a Contestatiilor, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti si Administratia Sectorului 1 a Finantelor Publice. Cerrea Regelui Mihai de anuluare a actului administrativ din 4 mai a fost inregistrata in data de 8 iunie la Curtea de Apel Bucuresti- Sectia contencios administrativ si fiscal, conform News.ro

Biroul de presa al Regelui Mihai I anunta, in 17 mai, ca datoriile Majestatii Sale la bugetul de stat, peste 4,1 milioane de lei, cuprinse in lista datornicilor publicata de ANAF, au fost contestate, iar o procedura judiciara este in curs de desfasurare.

“Obligatiile fiscale restante catre bugetul de stat ale Majestatii Sale Regelui au fost contestate, iar in acest sens o procedura judiciara este in curs de desfasurare”, potrivit sursei citate.

Regele Mihai are o datorie de 4,1 milioane de lei

Regele Mihai I apare pe lista datornicilor publicata de ANAF, cu o datorie totala de peste 4,1 milioane de lei. Potrivit listei publicate de ANAF, regele Mihai I are obligatii fiscale principale la bugetul de stat de 1.999.187 de lei si penalitati de 2.107.948 de lei, suma totala datorata statului ajungand la 4.107.135 de lei.

Fiscul a publicat in 16 mai lista cu datornici persoane fizice, care inregistrau restante de peste 1.500 lei la 31 martie. Pe lista figureaza 187.230 debitori, care au de plata 3,4 miliarde lei, inclusiv din activitati independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri