Ministerul Finantelor Publice (MFP) va beneficia gratuit de consultanta si instruire din partea Olandei pentru a imbunatati prioritizarea investitiilor, managementului datoriei si analiza cheltuielilor publice.

"Ministerul Finantelor Publice va beneficia de asistenta tehnica din partea guvernului olandez. Procesul a fost deja demarat pentru trei domenii prioritare: prioritizarea investitiilor publice, managementului datoriei publice si analiza cheltuielilor", a informat Ministerul Finantelor printr-un comunicat.

Acordul a fost semnat de ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, cu omologul sau din Olanda, Jeroen Dijsselbloem.

"Sprijinul acordat de catre Guvernul olandez va duce la o accelerarea a proiectelor prioritare ale Ministerului Finantelor si la eficientizarea activitatilor institutiei in domenii cheie. Ne-am angajat intr-un proces intens de reforme ce vizeaza prioritizarea investitiilor publice si o analiza atenta a cheltuielilor", a declarat Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

In urma acestei intelegeri, Romania si Olanda vor extinde si facilita schimbul de cunostinte, experienta si expertiza tehnica intre reprezentanti si, acolo unde este cazul, intre alte institutii relevante implicate in domeniul finantelor publice.

Programul va consta in schimburi de documentatii, vizite de consultanta ale expertilor celor doua tari, programe de instruire, participarea la seminarii, ateliere de lucru si conferinte in fiecare dintre cele doua tari.

Acesta nu presupune eforturi financiare din partea Ministerului Finantelor Publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri