Raiffeisen Bank a lansat a sasea editie a Programului de Granturi “Raiffeisen Comunitati”, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea, cu un buget total de 100.000 euro. Este un concurs online de proiecte de responsabilitate sociala, primul de acest gen derulat de o banca din Romania. Cele mai apreciate si sustinute 10 proiecte inscrise in program vor primi o finantare de 10.000 euro fiecare.

Programul se deruleaza pe platforma Raiffeisen Comunitati, sectiunea “Program de granturi". Aici se poate consulta regulamentul de desfasurare a programului, care contine etapele programului, criteriile de eligibilitate si selectie a aplicatiilor etc.

Concursul are loc in trei etape, in perioada 1 iulie-15 septembrie:
Depunerea propunerilor de proiect (1 iulie–1 august), prin completarea si trimiterea unui formular standard, disponibil online;
Evaluarea propunerilor de proiect eligibile (pana pe 31 august) de catre voluntari Raiffeisen Bank;
Votarea proiectelor finaliste – a celor mai apreciate 20 de proiecte ¬¬– de catre publicul larg (1–15 septembrie).
Proiectele propuse trebuie sa indeplineasca o serie de criterii, printre care:
Zone de interventie/ domenii eligibile: educatie financiara, servicii sociale si de sanatate, ecologie urbana;
Bugetul solicitat sa fie de 10.000 euro (echivalent în lei);
Contributia organizatiei aplicante (din surse proprii sau alte surse de finantare) sa fie de minimum 20% din valoarea proiectului;
Rezultatele proiectului trebuie sa fie masurabile si de impact;
Proiectul sa se desfasoare in una dintre localitatile in care exista o agentie Raiffeisen Bank;
Proiectul sa aiba o durata minima de 4 luni;
Proiectul sa fie demarat in perioada septembrie-decembrie 2016 (poate continua si anul urmator).

Noutatile fata de editiile anterioare ale programului sunt:
Eligibilitatea propunerilor de proiect va fi realizata de specialisti de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, in perioada 2–12 august.
Doar proiectele declarate eligibile vor intra in a doua etapa, cea de evaluare (15–31 august).
Cele mai apreciate 20 de proiecte (dupa evaluarea interna, de catre voluntari Raiffeisen Bank) vor intra in etapa finala (1–15 septembrie), cand vor fi supuse votului public.

Inscrie-ti proiectul pana pe 1 AUGUST si intri in cursa obtinerii unei finantari de 10.000 de euro!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri