Actionarii IFN Rotlines Leasing International au decis sa contracteze un credit de 2 milioane euro (7 milioane lei) de la Banca Comerciala Romana (BCR), pentru investitii in extinderea activitatii, a declarat un actionar al Rotlines Leasing International.
Acesta a mai precizat ca va planul investitional va fi decis in urma consultarii cu ceilalti actionari. Actionariatul firmei va fi structurat in jurul a 720 de actiuni a 1.000 lei fiecare. Principalii actionari ai institutiei financiare nebancare sunt Rotar Marius, cu 47,7% din actiuni, Rotar Fivia, cu 27,7% din actiuni si SC Autotrans SA, ce detine 23,6% din capitalul social al firmei, conform NewsIn.

Rotlines Leasing International a fost fondata in anul 2004 si se ocupa cu precadere de leasingul automobilelor, dar si de leasing de utilaje si echipamente. Rotlines isi propune, potrivit site-ului oficial, sa devina lider de piata in randul companiilor independente din judetul Alba Iulia. Pentru viitor, compania de leasing isi propune sa lanseze noi servicii si sa se extinda si in restul tarii, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri