Ministerul de Finante a anuntat astazi ca impozitele vor putea fi platite prin card bancar la ghiseele ANAF din alte 12 judete, in timp ce in Bucuresti si Cluj procesul este in curs de implementare.

"La Cluj procesul se afla intr-o stare avansata, pana la finalul acestei luni se va putea face plata cu cardul la ghiseele ANAF", este raspunsul catre un contribuabil postat pe Facebook de minister.

La final de iulie, ANAF publica o lista cu primele zece judete in care era posibila plata cu cardul, la 53 de sedii ale Fiscului. Potrivti ANAF, 52 de POS-uri fost instalate de catre Banca Transilvania in 28 de sedii ale Fiscului din judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea.

Alte 49 de POS-uri au fost instalate de Garanti Bank la 25 de ghisee ale Fiscului din judetele Arad, Caras Severin, Hunedoara si Timis.
Cele doua banci au castigat licitatiile organizate de catre directiile regionale ale ANAF din Galati si Timisoara. Licitatiile pentru celelalte directii regionale sunt in curs, potrivit ANAF.

Sursa foto: LDprod / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri