Ringul Bursei Romane de Marfuri a gazduit, in prima saptamana a lunii octombrie 2006, pe Piata licitatiilor din Bucuresti si din teritoriu, 27 proceduri de achizitii si vanzari in valoare totala de peste 4,7 milioane dolari, obtinandu-se in favoarea clientilor ordonatori o imbunatatire medie de pret de aproximativ 18% fata de oferta financiara initiala.

CFR Marfa a dominat, in perioada 2-6 octombrie 2006, topul tranzactiilor, fiind inregistrata, pentru numai 3 proceduri de achizitie, o valoare a contractelor adjudecate de peste 2,1 milioane dolari. La aceasta valoare, ordonatorul a beneficiat de o diferenta favorabila de 531.000 dolari, reprezentand o imbunatatire de medie de 20,05% pentru fiecare procedura.

Un alt ordonator care a crescut valoarea tranzactiilor ringului bursier este CFR Gevaro, care a adjudecat un contract de achizitie in valoare de peste 1 milion dolari. In ringul BRM, valori ridicate de tranzactionare au mai inregistrat: Nuclearelectrica cu aproximativ 350.000 dolari si CFR Calatori cu peste 230.000 dolari.

Terminalele BRM au organizat 14 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de aproximativ 800.000 dolari.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 26 octombrie 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Cluj - cu o valoare a contractelor adjudecate de peste 150.000 dolari, urmat de Suceava - cu 140.000 dolari si Constanta - cu peste 116.000 dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri