BCR extinde avantajele cardului de credit prin posibilitatea de a esalona toate cumparaturile in rate fara dobanda, oriunde in lume. Sistemul bancii permite plata intr-un plan de pana la 12 rate, indiferent daca platile se fac la POS sau online.

Programul De Toate in Rate se aplica automat la toate cardurile de credit BCR, iar esalonarea in rate se face prin SMS.

Astfel, toate cardurile de credit BCR, atat cele existente in portofoliu, cat si cele care sunt emise incepand cu 25 noiembrie vor avea acces la aceasta facilitate pentru orice plata de minim 200 de lei, efectuata de catre detinatorul de card, la orice comerciant, in magazine sau online, atat in tara, cat si in strainatate.

"Operatiunile efectuate cu cardurile de credit cresc intr-un ritm accelerat. In medie, se inregistreaza aproximativ 6 cumparaturi per card in fiecare luna, dar intr-un context care denota o anumita rigoare si disciplina financiara: peste 90% dintre tranzactiile efectuate de catre detinatorii de carduri de credit sunt realizate pentru achizitii de bunuri si servicii. Era timpul ca acest produs sa-si extinda functionalitatile si sa iasa din confortul deplin oferit de partenerii agreati. Clientii BCR vor avea, de acum inainte, in cardul de credit, un mijloc de plata inteligent si flexibil, care le va oferi posibilitatea de a rambursa in rate cumparaturile, fara costuri suplimentare", a declarat Dana Musat, Director Executiv Carduri in cadrul BCR.

Cum functioneaza sistemul de plata in rate

Banca precizeaza ca orice client poate beneficia de aceasta facilitate in trei pasi simpli. La momentul efectuarii unei cumparaturi eligibile, detinatorul de card primeste prin SMS oferta pentru plata in rate.

Pentru acceptare, este necesar sa raspunda la SMS, cu referinta tranzactiei mentionata in textul mesajului. Ulterior, i se va confirma prin SMS transformarea efectiva a cumparaturii in rate. Exista insa si anumite tipuri de tranzactii care nu sunt acceptate in program, cum ar fi retragerea de numerar, transferul de bani, pariurile sau tranzactiile la cazinouri.

In piata locala, inca doua banci mari ofera posibilitatea de plata in rate fara dobanda oriunde in lume: BRD, care a lansat recent un card de credit care utilizeaza serviciul global MasterCard Plata in Rate, si ING Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri