In perioada 913 octombrie 2006, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu, s-au desfasurat 31 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de 3,5 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la peste 200.000 dolari.

In ringul BRM s-au desfasurat 9 proceduri de achizitii si vanzari, in valoare de 1,4 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la aproape 600.000 dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiei ordonate de CNCF CFR, care a vandut servicii de inchiriere sectii circulatie feroviara.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova a achizitionat, in ringul bucurestean, material antiderapant in valoare de 360.000 dolari, iar Compania Nationala a Uraniului a vandut mijloace fixe locomotiva si a achizitionat aparataj de comutatie de joasa tensiune in valoare de aproape 200.000 dolari.

Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 22 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de tranzactionare de 2,1 milioane dolari.

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: produse agro-alimentare, motorina, buldoexcavator, antigel, protectie anticoroziva, lemne de foc, servicii reparatii cladiri, servicii paza obiective, servicii de medicina muncii, servicii de intretinere si reparatii nave.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 913 octombrie 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Prahova, cu o valoare contractuala de aproape 1 milion dolari, urmat de Timisoara cu peste 500.000 dolari si Galati cu 350.000 dolari.

In prezent, reteaua punctelor de lucru in teritoriu ale BRM cuprinde 29 de terminale si acopera majoritatea zonelor tarii: Galati, Constanta, Iasi, Cluj, Piatra Neamt, Craiova, Ploiesti, Brasov, Oradea, Timisoara, Alexandria, Targu Mures, Giurgiu, Slobozia, Pitesti, Suceava, Focsani, Bistrita, Targoviste, Ilfov, Vaslui, Bacau, Arad, Buzau, Resita, Baia-Mare, Tulcea, Tg. Jiu si Rm. Valcea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri