Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) estimeaza ca va incheia anul 2016 cu circa 31.000 de cereri de plata aprobate pentru pagubitii Astra Asigurari, in conditiile in care, la finalul lunii noiembrie, erau aprobate 28.071 de cereri de despagubire, in valoare de 126 milioane lei, a anuntat joi institutia. Pana in 29 noiembrie, FGA a platit efectiv 116 milioane lei creditorilor in asigurari ai companiei Astra, conform Adevarul.

“Pentru finalul lui decembrie, estimam un numar de 61.000 de cereri de plata. Numarul dosarelor aprobate ar putea ajunge la 31.000, valoarea lor ar fi de 140 milioane lei, din care vor fi achitate 125-130 milioane lei pana la finalul acestui an”, a declarat directorul general al FGA, Cristian Rosu. In medie, FGA a aprobat la plata 4.000 de dosare pe luna, au precizat reprezentantii Fondului de Garantare. Rosu estimeaza ca, in 2017, vor fi solutionate toate cererile de plata care nu se judeca in instanta.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri