Actionarii societatii Iatsa Leasing IFN SA au decis deschiderea unei linii de credit la Raiffeisen Bank, in valoare de doua milioane euro.
Actionarii au mai decis ca, pentru respectiva linie de credit, sa accepte, ca dobanda, valoarea dobanzii medii interbancare la depozitele in euro la o luna (EURIBOR), la care se va adauga o marja a bancii de 2,85%.

Actionarii Iatsa Leasing au mai hotarat garantarea creditului de la Raiffeisen Bank prin cesiunea contractelor de leasing incheiate de societate, prin gaj fara deposedare asupra bunurilor finantate in sistem leasing, prin gaj asupra conturilor bancare ale Iatsa Leasing, deschise la Raiffeisen Bank, prin cesiunea politelor de risc financiar si prin ipoteca asupra terenurilor si proprietatilor tranzactionate in operatiuni de leasing imobiliar, informeaza agentia NewsIn.

Actionarii Iatsa Leasing IFN SA sunt Tiberiu Postelnicu (66,3067%), Eugenia Postelnicu (14,2933%), Gheorghe Ionescu (11,1200%), Grupul Iatsa SA (8%) si Adrian Bratu (0,2800%). Iatsa Leasing IFN SA a incheiat anul 2005 cu pierderi de 31.681 lei si o cifra de afaceri de 3,29 milioane lei.

Iatsa Leasing IFN SA este parte a grupului Iatsa din Pitesti, companie specializata in intretinerea si repararea autovehiculelor si detinuta in proportie de 94,11% de Tiberiu Postelnicu, care este si actionar principal al Iatsa Leasing IFN SA. In primele sase luni din 2006, grupul Iatsa a inregistrat pierderi de 261.057 lei si o cifra de afaceri de 1,97 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri