Incepand din 23.10.2006, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a marit de la patru ani, la cinci ani termenul maxim de acordare a creditelor din cadrul Programului Facilitati de Finantare pentru IMM, potrivit unui comunicat al institutiei bancare.

Banca raspunde astfel solicitarilor clientilor sai, iar prelungirea duratei de creditare arata increderea dobandita de BERD (furnizorul resursei financiare) in procedurile si politica prudentiala ale CEC, se mai arata in comunicatul citat.

Creditele din surse BERD sunt disponibile in euro, sunt destinate intreprinderilor mici si mijlocii si, in anumite conditii, pot ajunge la o suma totala de 250.000 de euro pentru un singur client. In functie de creditul solicitat, se poate acorda o perioada de gratie de pana la sase luni.

Acest tip de finantare este destinat proiectelor de investitii - capital de lucru, cladiri, terenuri, linii de productie, proiecte noi, modernizarea sau extinderea afacerilor existente.

Rambursarea creditului accesat se stabileste de comun acord cu clientul, in functie de specificul activitatii. Prin intermediul vastei retele CEC, creditele vor putea fi accesate inclusiv de catre intreprinzatorii din domeniul agricol.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri