Divizia de leasing operational a Bancii Romanie pentru Dezvoltare (BRD), ALD Automotive, a incheiat contracte de peste 20 milioane euro in primele noua luni ale acestui an, iar compania a atins in septembrie volumul de vanzari previzionat pentru 2006.
Estimarea initiala de 1.400 de autovehicule administrate la sfarsitul acestui an a fost atinsa de companie in luna septembrie. Piata de leasing operational full service a cunoscut o dinamica importanta din 2005, de cand ne-am inceput activitatea, si suntem convinsi ca va continua sa creasca intr-un ritm sustinut, companiile cautand nu doar o solutie de finantare, ci si una de eficientizare a administrarii flotei lor de autovehicule, a spus directorul general al ALD Automotive Romania, Philippe Valigny, citat de NewsIn.

ALD Automotive a mai anuntat ca a semnat peste 200 de acorduri cu furnizori din tara de la inceputul anului si acopera complet teritoriul Romaniei. Divizia de leasing operational a BRD este o companie detinuta de ALD Automotive, filiala de leasing operational si administrare a flotelor auto a Groupe Societe Generale si BRD-Groupe Societe Generale. ALD Automotive este prezenta in 34 tari si are in administrare aproape 626.900 autovehicule, informeaza comunicatul BRD.

ALD Automotive Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2005 si ofera, printre altele, servicii de finantare a utilizarii autovehiculului, de mentinere, livrare, inmatriculare, administrarea anvelopelor, asigurari, consultanta si, incepand cu septembrie 2006, serviciul de gestionare a combustibilului.

BRD SocGen, listata la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a afisat un profit dupa impozitare de 315 milioane lei (89 milioane euro) in primul semestru al anului, in crestere cu 4% fata de aceeasi perioada a anului 2005. BRD SocGen, a doua banca de pe piata romaneasca dupa active, detinea active in valoare de 22,3 miliarde lei (6,24 miliarde euro) la jumatatea acestui an, cu o cota de piata de 15,48%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri