ING Bank reuseste sa listeze in mod exceptional cel mai mare retailer online in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil, de 100 de lei, la o achizitie de minimum 500 de lei prin cardul de credit ING. eMAG este cel mai mare nume care apare in platforma de shopping a bancii, dupa Flanco, Cora, Fashion Days sau elefant.ro.

UPDATE:

Reprezentantii ING au precizat pentru wall-street.ro ca este o oferta singulara lansata chiar de banca, foarte targetata, produsele eMAG nefiind disponibile pentru toti utilizatorii ING Bazar.

"In cadrul unei campanii adresate unui grup tinta de clienti ce utilizeaza cu preponderenta cardul de credit pentru tranzactii online, am lansat aceasta oferta speciala ce le aduce reduceri considerabile intr-unul dintre cele mai populare magazine online, eMAG. Clientii ING sunt cei mai activi pe segmentele de e-commerce si internet banking, de aceea ne dorim sa le aducem oferte de la cei mai mari comercianti online din Romania, incluzand aici si parteneriatul cu eMAG pentru cardul de credit cu plata in 15 rate", se arata in raspunsul bancii.

STIREA INITIALA:

Clientii care au acces la oferta eMAG sunt targetati in functie de afinitatea pentru cumparaturile elctro-IT, asa cum se intampla in cazul fiecarei oferte disponibile in ING Banzar, care apare in feed-ul clientului dupa o analiza a istoricului la cumparaturi cu cardul ING. Spre deosebire de alte oferte, promotia cu eMAG vizeaza doar cumparaturile facute prin noul card de credit al ING Bank, sub sigla VISA.

Cash-back-ul este valabil atat pentru cumparaturile realizate la POS, cat si pentru cele online, si este valabila pana la mijlocul lunii octombrie. De asemenea, clientii bancii pot opta si pentru plata in 15 rate fara dobanda.

eMAG in ING Bazar

Cum ti se pare noua oferta din ING Bazar? Ti se pare un cash-back motivant pentru a realiza o achizitie?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri