Pretul hotelului Best Western Expocenter, detinut de fostul primar al sectorului 1 George Padure si fondator al cunoscutei afaceri din anii '90 Gepa Electro Center, continua sa scada, dupa ce in primavara Libra Bank il vindea in executare silita cu 6,9 milioane de euro. Potrivit anuntului de pe site-ul bancii, hotelul cu aproape 90 de camere poate fi cumparat acum cu 5,2 milioane de euro.

Best Western Plus Expocenter, situat pe B-dul Poligrafiei nr. 69, Bucuresti, face parte din cel mai mare lant hotelier din lume, si este cotat la patru stele. Imobilul executat silit de banca este compus dintr-un teren cu suprafata de 2.925 mp si hotelul care are o amprenta la sol de 1.500 mp.

Hotelul dispune de 77 camere si 10 apartamente, iar in mansarda mai pot fi amenajate inca 3 apartamente. De asemenea, sunt disponibile 2 restaurante, 3 sali de conferinte, fiecare cu o capacitate de 20-60 de persoane si 2 sali mari pentru evenimente, cu o capacitate de 200 de persoane, dar si locuri de parcare.

"Constructia este formata din trei corpuri de cladire alipite, structurate astfel: constructia C1-corp A cu regim de inaltime S+P+3E+M este finalizat si functional, constructia C2-corp B avand regim de inaltime S+P+5E necesita amenajari si C3-corp legatura parter, este finalizat si functional", se mai arata in anuntul bancii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri