San Paolo IMI Bank Romania a anuntat un profit net la noua luni de 4,97 milioane euro, fata de 2,82 milioane euro la jumatatea anului, pe fondul majorarii cu 40,5%, de la inceputul anului, a portofoliului de credite acordate de banca, a informat un comunicat de miercuri al bancii

Profitul pe primele noua luni depaseste cu 36,5% profitul net obtinut pe intregul an in 2005, care a insumat 3,64 milioane euro.

Activele bancii au ajuns la sfarsitul lunii septembrie la 257,26 milioane euro, cu 3,6% mai mult decat la jumatatea anului, cand erau de 248,3 milioane euro. Raportat la sfarsitul anului trecut, cand activele bancii erau in valoare de 199,95 milioane euro, cresterea este de 28,6%.

Portofoliul de credite al San Paolo IMI Bank a crescut in trimestrul al treilea al anului cu 15%, de la 132,5 milioane euro la jumatatea anului pana la 152,46 milioane euro la 30 septembrie, se precizeaza in comunicatul bancii.

La inceputul anului, valoarea creditelor acordate de banca era de 108,55 milioane euro, iar cresterea pe primele noua luni ale anului este de 40,5%.

Depozitele atrase de la clienti au ajuns, la sfarsitul lunii septembrie, la 111,33 milioane euro, cu 9% mai mult decat la finele anului trecut, cand erau de 102,17 milioane euro.

Rezultatele obtinute de subsidiara romaneasca a grupului financiar italian San Paolo IMI vin pe fondul extinderii retelei, de la 26 de unitati la inceputul anului pana la 34 in prezent, si a cresterii numarului de angajati in primele noua luni de la 401 pana la 468, potrivit reprezentantilor bancii.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri