Actionarii societatii Leasing House au decis majorarea plafonului de credit contractat de la BCR, de la 1,5 la 2,7 milioane euro, precum si majorarea capitalului social al societatii, cu 24.453 euro, pana la suma de 211.000 euro, a anuntat Monitorul Oficial consultat de NewsIn.

"In vederea garantarii obligatiilor de rambursare a creditului contractat de la BCR se vor constitui garantii mobiliare", se mai spune in Monitorul Oficial.

In urma majorarii de capital decise de actionarii Leasing House, structura actionariatului societatii va fi: Dana Gradisteanu (94,174%), Leasing House SA (4,4437%), Michael Horst Schmidt (0,751%), Automobile Bavaria (0,519%) si Nicolae Folcic (0,110%).

Leasing House a inregistrat, in 2005, un profit net de 105.275 lei si o cifra de afaceri de 956.896 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri