Finansbank si Aviva Asigurari de Viata au incheiat un parteneriat strategic de tip bancassurance (depozit de economii si asigurare de viata) si au lansat o asigurare de sanatate in sistem privat, Vivace, care va fi distribuita prin banca, informeaza un comunicat al Finansbank.
"Vivace este o asigurare de sanatate prin care asiguratii beneficiaza de servicii medicale in ambulator si de spitalizare la standarde superioare in caz de accident sau de imbolnavire. Vivace este oferit in patru pachete personalizate, oferind clientilor optiunea de a alege programul specific adaptat nevoilor lor: Vivace Esential, Vivace Plus, Vivace Extra, Vivace Premium", se arata in comunicat.

Asigurarea de sanatate Vivace clientilor ofera acoperire imediata, fara a mai fi nevoie de un control medical prealabil, alocarea unui medic cu rol de manager de caz, care coordoneaza ingrijirea medicala, si servicii medicale de calitate. Mai mult, asiguratul are la dispozitie o linie de telefon pentru situatiile in care are nevoie de sfatul unui medic si este protejat impotriva cheltuielilor suplimentare de spitalizare in caz de imbolnavire sau accident, se mentioneaza in comunicatul bancii.

Pretul asigurarii este unic, indiferent de varsta, sexul sau ocupatia persoanei asigurate. "Femeile care isi propun sa devina mame beneficiaza, in limita planului de beneficii ales, de controalele si investigatiile necesare pe perioada celor noua luni de sarcina, nastere in rezerve private si asistenta medicala pentru nou-nascut pe o perioada de 15 zile", se precizeaza in documentul citat.

Furnizorul serviciilor medicale acoperite de asigurare este Medicover.
Pentru Finansbank, Vivace reprezinta un mijloc prin care "isi mareste paleta de servicii destinate persoanelor fizice", potrivit reprezentantilor bancii. "Vivace este primul produs al parteneriatului dintre Finansbank si Aviva in Romania, inscriidu-se in seria proiectelor de succes dezvoltate de cele doua companii la nivel international, precum pe piata din Turcia. Prin Vivace si orientarea spre alte produse de asigurari, Finansbank isi propune sa devina un competitor important pe piata produselor bancassurance in Romania, piata cu un potential semnificativ de crestere in viitor", a spus presedintele Finansbank Romania, Tamer Ozatakul.

Pentru Aviva, parteneriatul cu Finansbank este un pas important pentru consolidarea afaceritor de bancassurance. "Sunt convins ca Vivace va avea un debut foarte bun pentru ca romanii au nevoie de servicii medicale de calitate, iar partenerul nostru, Medicover si serviciile pe care le ofera raspund cel mai bine standardelor pe care le solicita piata", a declarat directorul general desemnat al Aviva Romania, Shah Rouf.

Finansbank avea active de 1,92 miliarde lei (545 milioane euro) la sfarsitul lunii septembrie si controla 1,27% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. Finansbank Romania va deveni, din aprilie 2007, Credit Europe Bank Romania, a anuntat vicepresedintelui Finansbank Romania, Omer Tetik. La jumatatea anului, Aviva Asigurari de Viata era pe locul cinci in topul asiguratorilor de viata cu o cota de piata de 5,48%. Compania de asigurari are agentii si centre de dezvoltare in 19 orase si peste 400.000 de clienti pe piata romaneasca, potrivit reprezentantilor companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri