Domenia Credit IFN ofera un credit pentru investitii diverse, fara urmarirea destinatiei fondurilor, care poate fi garantat cu locuinta detinuta in proprietate. Cei care au deja contractat un credit ipotecar, iar valoarea locuintei permite, pot obtine un credit top-up (de completare pana la nivelul maxim admis de normele prudentiale n.r.), printr-o procedura simplificata, a declarat potrivit NewsIn, directorul general al societatii, Carmen Retegan.

Prin lansarea noului tip de imprumut, Domenia Credit IFN ofera acum solutii complete de finantare pentru locuinte, cum ar fi cumpararea sau construirea unei locuinte, achizitia unui teren, renovarea sau modernizarea casei si pentru alte investitii, se arata in comunicat.

Retegan a adaugat ca societatea pune finanteaza clientii pentru constituirea avansului obligatoriu la cumpararea unei locuinte prin imprumut ipotecar, prin oferirea creditului punte, pe termen scurt sau prin cel de nevoi personale cu garantie imobiliara, daca solicitantii dispun de o alta proprietate

Domenia Credit IFN a prelungit perioada de rambursare a creditelor si a diminuat costurile. "Perioada de rambursare a fost majorata pana la 30 de ani, in timp ce perioada de gratie ce poate fi acordata a fost extinsa la maximum doi ani, interval in care solicitantul va plati numai dobanda. Creditele nu au costuri ascunse, singurele comisioane percepute fiind cel de acordare (1,9% din valoarea imprumutului la creditele garantate cu constructie finalizata) si cel de analiza dosar (in valoare de 80 de lei)", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

imprumuturile acordate de Domenia Credit IFN au dobanzi minime de 7,4 - 7,5%, in functie de tipul imprumutului, potrivit reprezentantilor companiei. "Clientii Domenia Credit se pot bucura si de un sistem de calcul al dobanzii foarte transparent. Valoarea dobanzii este data de o marja fixa, stipulata ferm in contractul de credit, plus Euribor/Libor, fara comisioane de gestiune anuale sau lunare", a precizat Retegan.

Domenia Credit IFN, infiintata in februarie 2003, este membra, incepand cu luna septembrie, a grupului financiar GE Money, care este parte a grupului General Electric, a doua companie din lume ca valoare dupa capitalizarea bursiera. Compania are birouri proprii in noua orase (Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara) si colaboratori in aproape toate regiunile tarii, iar creditele ipotecare acordate pana in prezent insumeaza peste 45 milioane dolari, potrvit reprezentantilor societatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri