Banca Comerciala Romana (BCR) nu va desfasura operatiuni cu publicul in ziua de vineri 1 decembrie 2006, Ziua Nationala a Romaniei fiind declarata zi nelucratoare. Fac exceptie birourile BCR aflate in magazinele Praktiker, care vor lucra potrivit programului obisnuit.

BCR a precizat printr-un comunicat ca a luat pentru ziua de 1 decembrie masuri pentru colectarea numerarului de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate. De asemenea, banca a stabilit masuri operative pentru alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

Unitatile BCR vor fi redeschise pentru operatiuni cu publicul in ziua de sambata 02 decembrie , programul de lucru 8,30-12,30 - si gama de operatiuni efectuate fiind cele obisnuite pentru zilele de sambata.

In ceea ce priveste unitatile Raiffeisen Bank Romania, acestea nu vor lucra vineri - 1 decembrie si sambata - 2 decembrie decat in magazinele Carrefour, Cora si Selgros.

Unitatile din Selgros vor avea program cu publicul vineri de la 08:00 la 22:00, iar sambata si duminca de la 08:00 la 23:00. in Cora, unitatile Raiffeisen Bank sunt deschise vineri si sambata de la 09:00 la 21:00, iar duminica de la 09:00 la 19:00.

Unitatile Raiffeisen Bank din Carrefour au program cu publicul vineri de la 09:00 la 22:00, sambata de la 09:00 la 21:30, iar duminica de la 09:00 la 20:00, se arata in comunicatul bancii.

Departamentul Call Center nu va lucra cu publicul vineri - 1 decembrie, dar sambata pe 2 decembrie va avea program normal, de la 09:00 la 15:00. Departamentul Call Center va asigura, totusi, asistenta permanenta pentru carduri, myBanking si Raiffeisen Online.

Raiffeisen Bank Romania ocupa a treia pozitie din clasamentul bancilor din Romania la sfarsitul lunii septembrie, cu active de 12,6 miliarde lei (3,57 miliarde euro) si o cota de piata de 8,31%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri