Banca Comerciala Carpatica a anuntat inceperea platilor pentru primul cupon al obligatiunilor lansate in luna iulie 2006, in valoare de 4,25 lei pe obligatiune, a informat un comunicat transmis de banca Bursei de Valori Bucuresti.

Platile de efectueaza in perioada 30 noiembrie, 10 decembrie catre toate persoanele care detin obligatiuni la data de 27 noiembrie 2006, potrivit NewsIn. Cel de-al doilea cupon, in valoare de 5,17 lei pe obligatiune, va fi platit in perioada 30 mai - 10 iunie 2007, se specifica in comunicat. Rata dobanzii pentru acest al doilea cupon a fost calculata la 10,43%.

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a lansat in iunie o emisiune de obligatiuni de 40 milioane lei noi (11,26 milioane euro, 14,45 milioane dolari), pentru a-si finanta dezvoltarea, operatiunile generale si pentru a da credite populatiei, a anuntat miercuri banca intr-un comunicat . Din cele 400.000 de obligatiuni, la o valoare nominala de 100 lei noi (28,16 euro, 36,23 dolari) fiecare, anuntate initial, investitorii au subscris 367.992 de obligatiuni (91,9%).

Obligatiunile au fost tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in perioada 2 iunie - 29 iunie 2006. Dobanda se plateste semestrial la o rata variabila calculata ca medie a dobanzii interbancare semestriale plus 1,75%. Obligatiunile emise vor fi rascumparate la valoarea lor nominala la data de 29 mai 2009. Detinatorii de obligatiuni nu vor avea optiunea rascumpararii anticipate. Emisiunea nu este convertibila in actiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri