Volksbank Romania practica, incepand de joi, dobanzi mai mici cu 13 puncte procentuale la creditele imobiliare si dobanzi mai mici cu 4 puncte procentuale pentru creditele de consum, nivelul actual al dobanzii ajungand la 15%. Prin creditul Optimus, lansat in martie, persoanele fizice pot contracta imprumuturi pentru nevoi personale de pana la 50.000 de euro sau echivalentul in lei, fara avans si giranti, cu o perioada de gratie de un an. imprumutul poate fi contractat pentru maximum 15 ani, iar garantia ceruta de banca este un contract de ipoteca pe un imobil sau pe un autoturism.

Pentru creditele in euro, rata dobanzii este de 9% pe an. Creditul imobiliar Casa poate fi acordat pe o perioada de pana la 25 de ani. Avansul este de 25% din valoarea locuintei, iar valoarea creditului depinde de veniturile solicitantului. Creditul poate fi garantat cu ipoteca pe un imobil. Pentru imprumuturile in euro, Volksbank percepe o dobanda de 8%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri