Allianz Tiriac Asigurari estimeaza, pentru anul 2006, un volum total de prime brute subscrise de 300 milioane euro, potrivit directorului de comunicare al companiei, Marius Onofrei. "Dupa primele11 luni ale anului commpania a inregistrat un volum total de prime brute subscrise de 284 milioane euro din care 264 milioane euro la asigurari generale si 20 milioane euro la asigurarile de viata", a mai spus Onofrei, citat de NewsIn.

Allianz Tiriac Asigurari a inregistrat, in primele noua luni ale anului 2006, un volum de prime brute subscrise in valoare de 237 milioane euro, cu 42% mai mult decat in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului preliminar al companiei-mama, Allianz Group.

Allianz Tiriac Asigurari a inregistrat, in primele noua luni ale anului 2006, un profit operational de 10 milioane euro pe segmentul asigurarilor generale si prime brute subscrise in valoare de 217 milioane euro, releva raportul.

Subsidiara din Romania a grupului Allianz a inregistrat prime brute subscrise din asigurari de viata si de sanatate in valoare de 20 milioane de euro in primele noua luni din 2006, raportul Allianz Group neoferind date despre profitul Allianz Tiriac Asigurari, la noua luni, pe segmentul asigurarilor de viata si de sanatate.

Profitul operational al Allianz tiriac Asigurari, subsidiara romaneasca a Allianz Group, pe primele sase luni ale anului 2006, a fost de patru milioane euro, fata de opt milioane euro, in primele sase luni din 2005. Volumul primelor brute subscrise de Allianz Tiriac Asigurari in primele sase luni din 2006, a fost de 138 milioane euro, fata de 103 milioane euro, in perioada similara a anului 2005.

Allianz Group a inregistrat, dupa primele noua luni ale anului 2006, un profit operational de 2,66 miliarde euro, in crestere cu 42,7% fata de perioada similara a anului trecut. Veniturile totale ale Allianz, dupa primele trei trimestre ale anului 2006, au atins valoarea de 22,6 miliarde euro, in scadere cu 5,1% fata de perioada similara a anului 2005.

Afacerile de asigurari generale si de proprietati ale grupului Allianz au inregistrat un profit operational de 1,7 miliarde euro dupa primele noua luni din 2006, in crestere cu 74,1% fata de primele noua luni ale anului 2005. Profitul operational inregistrat de Allianz din asigurari de viata si de sanatate a crescut cu 11% fata de primele trei trimestre ale anului trecut, atingand valoarea de 617 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri